MAC BLACKOUT-America Stole My Baby-LP

Burka for Everybody (2012)
A vegades la dissolució d'una banda no té per que  esdevenir en  tragèdia tot i ser peça clau d'una escena concreta .En aquest cas, precisament es tractaria de Chicago. Ciutat que en els últims 10 anys ha viscut una espècie de ressorgiment del so "Killed by Death", on moltes de les bandes de Punk fan que estiguin caracteritzades precisament per l'aportació de la "guarrería" i d'una actitud de gamberrisme en el seu estat més cru .
Aquest seria el cas dels Functional Blackouts. Banda que en només 6 anys, es va convertir en grup de culte dins l'escena PunkRock americana dels últims anys, on precisament la continuïtat en solitari de dos dels seus components i la formació dels Daily Void, van fer que la seva desaparició no fos en va.
Un d'aquests personatges és Mac Blackout ,el qual abans d'editar el seu últim treball pel segell valencià Burka for Everybody, havía tret alguns dels seus discos a Sacred Bones, Dead Beat o FDH.
 En aquest nou llarga durada, segueix aportant composicions que evidentment recorden als F.B però barrejats amb Synthpunk "simplón" i retrograda, creant així una ambientació digne de banda sonora de pel.lícula porno dels anys 70 on els bigotis i la pelussa destacaven amb cert glamur.
Bandcamp:Mac Blackout-America Stole my Baby