USELESS CHILDREN-Post Ending//Pre Completion LP

Iron Lung Records (2012)
L'admiració que tinc cap al segell de Seattle, es podria comparar amb la que té Jensen Ward (capo d'Iron Lung Recs) amb algunes de les bandes del panorama Australià que estan sorgint en els últims anys dins de l'escena Punk del país.
Grups com Total Control, Eddy Current Supression Ring, UV Race, True Radical Miracle ,Harmony o Useless Children són algunes d'aquestes bandes Australianes que estan demostrant com en aquest país s'ha viscut de manera ben merescuda  una tradició de caire  "cultista" dirigida  a bandes nascudes d'alguns dels punts més foscos del  Underground.
Juxtaposant discogràfica  i  geografia, ens trobem com una de les últimes edicions d'Iron Lung  és el segon  llargada durada de la jove banda Useless Children. Grup que sap  barrejar amb excel.lència, elements de la musica industrial i del Hardcore/Punk esdevingut als EEUU a partir de la segona meitat dels 90 gràcies a segells com Vermiform, GSL, Three One G o algunes de les rareses d' Alternative Tentacles, amb l'herència de Birthday Party o els Scientists.
Enllaç de descàrrega:Useless Children-Post Ending//Pre Completion Lp