MIND SPIDERS-Meltdown-LP

Dirtnap Records (2012)
No fa ni dos anys que Mark Ryan de Marked Men, High Tension Wires, The Reds, ens va sorprendre amb el que semblava ser el primer EP del seu projecte en solitari.Un Ep executat, produït i realitzat per ell mateix amb 4 grans cançons de Power Pop, Psicodèlia i Garatge.
Ara, i després d'un Lp editat al 2011 per Dirtnap ( i amb una banda consolidada amb alguns dels membres de Marked Men o Bad Sports), torna a la carrega amb un disc que per al meu gust sembla que hagi estat fet una mica amb presses i buscant matisos de caire més comercials, possiblement per la gran repercussió que van tenir amb el primer Lp i  Ep.
Sense més; un disc que a priori resulta fluix en el seu conjunt, on les cançons que tiren més d'una vessant electrònica i que fins i tot recorden a Lost Sounds, recauen en la mediocritat i l'anècdota. Però no tot ha de ser dolent en aquest disc. Cançons com "You are Dead", "More than you" o "Wait for Us", denoten la comoditat i recreació que tenen els d'Austin en fer grans cançons de Punk Rock melòdic en la línia de les seves bandes paral·leles.
                                                            Enllaç de descàrrega: Mind Spiders-Meltdown